Bestill sommerutgaven her

Teatrale, sirkusaktige, voldelige og truende seksuelle elementer

The Seven Lives of Alejandro Jodorowsky
SURREALISTISK / Jodorowsky er en mann full av kreativt overmot, grenseløs skapertrang og helt uten ønske eller evne til å gå på kompromiss med seg selv.

Den første gangen jeg så filmen Psychomagic, ble jeg overveldet av følelser. Jeg satt midt opp i tunge eksamensforberedelser og trengte å oppleve noe emosjonelt og intellektuelt frigjørende. Så satte jeg altså på filmen Psychomagic (2019) av Alejandro Jodorowsky. Jeg hadde knapt hørt om mannen tidligere. Hva så jeg? En form for terapeutisk arbeid som jeg aldri hadde trodde var mulig å gjennomføre annet enn i drømme. Ja, for i drømme er det nettopp et slikt terapeutisk arbeid vi gjennomfører – . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Avatar photo
Henning Næss
Litteraturkritiker i NY TID.

Du vil kanskje også like