Bestille abonnement

Du bestiller enkelt fysisk abonnement på avisen ved å sende en epost til abo@nytid.no med din postadresse og evt mobilnummer, så opprettes dette med det første.
Løpende årsabonnement (inkludert online) er 790 kr (samme pris for utland), gave 690 kr.
Faktura sendes på epost (det er også mulig med autogiro betalt kvartalsvis med 195 kr). Si ifra om du ønsker fra og med den siste utgaven over, som da vil ettersendes.
Alternativt kan du sende din bestilling på SMS til +4790855066, om du ikke bruker epost, (evt legg ved eposten i din sms).
Bare digitalt abonnement (full tilgang, inkludert nettutgaven som PDF) er 690 kr/år. (Eller kvartalsvis med autogiro 195kr, si da ifra at det bare gjelder digitalt).

Abonnementet gir deg vår fyldige fullformats kommentaravis/bokmagasin i begynnelsen av mars, juni, september og desember levert hjem på døren – inkludert temaseksjonen ORIENTERING og/eller det europeiske dokumentarfilm-magasinet MODERN TIMES REVIEW. Du har også tilgang til alle online artikler (rundt 10 000) og PDF-utgavene.
Abonnementet må bestilles innen 15. måneden før og fornyes løpende (gjelder ikke gave) om ikke avbestilt via abo@nytid.no (brukes også for andre spørsmål).