Vil ikke lage nettverk

Ja-mann og SVer Rolf Jørn Karlsen sier nei til å lage et eget nettverk av tilhengere i SV, tilsvarende Arbeiderpartiets Sosialdemokrater mot EU. – Jeg er ikke tilhenger av nettverksbygging, verken nettverk mot høyredreining eller nettverk for EU. Jeg jobber for mitt standpunkt som tillitsvalgt i partiet, sier Karlsen. Det har lenge vært snakk om […]

Ny Tid
Ny Tids arkiv av artikler, skrevet av diverse skribenter. (Se nederst i artikkelen, evt kontakt oss for skribent).

Ja-mann og SVer Rolf Jørn Karlsen sier nei til å lage et eget nettverk av tilhengere i SV, tilsvarende Arbeiderpartiets Sosialdemokrater mot EU.

– Jeg er ikke tilhenger av nettverksbygging, verken nettverk mot høyredreining eller nettverk for EU. Jeg jobber for mitt standpunkt som tillitsvalgt i partiet, sier Karlsen.

Det har lenge vært snakk om å stable på beina et prosjekt kalt «Radikalt Europa», som skal samle venstreorienterte EU-tilhengere i og rundt SV. Så langt ser arbeidet ut til å stagnere. Mye tyder på at mange tenker som Karlsen, og føler at takhøyden for debatt er stor nok.

– Det ble varslet et slikt initiativ i fjor høst, sier SVs partisekretær Bård Vegar Solhjell, som ikke oppfatter det som problematisk om ja-folkene lager et nettverk.

---
DEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here