Crime + Punishment Regissør Stephen Maing
Crime + Punishment Regissør Stephen Maing

Uskyldige «kriminelle» som inntektskilde i New York


KORRUPSJON: Politibetjenter i New York oppfordres til å behandle innbyggere som kriminelle i stedet for som mennesker de skal hjelpe og beskytte.

Kanadiske Bakker er filmskaper, bosatt i Berlin.
Email: tristen@fastermilesanhour.com
Publisert: 2019-12-01
Crime + Punishment
Regisør: Stephen Maing
(USA)

Regissør Stephen Maings nye dokumentar Crime + Punishment følger en gruppe på tolv politibetjenter i New York som går under navnet NYPD12. I samlet tropp har de varslet om at politietaten i New York (NYPD) ulovlig krever at politibetjentene skal oppfylle månedlige kvoter for arrestasjoner og stevninger. Presset for å imøtekomme disse kvotene er høyt, ettersom politibetjentens karriere står på spill. Politibetjentene oppfordres til å behandle innbyggere som kriminelle i stedet for som mennesker de skal hjelpe og beskytte. Oppfyller de ikke disse kvotene, får det personlige konsekvenser. Resultatovervåkning, evalueringer og urimelige arbeidsoppgaver er noen av pressmidlene som brukes mot politibetjentene. Filmen viser også at kvotene skaper en stemning av …


Kjære leser. Du må være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere artikler i dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn om du har abonnement.


Close
Logg inn


Abonnement kr 195 kvartal