KAROLINE HJORTH & RIITTA IKONEN: Willy Bangsund fra serien Tiden er et skip som ikke kaster anker - fortellinger fra Nye Kirkenes Sykehus.

Ukens Bilde 17-06-2015

«Willy Bangsund er en lokal legende og brytetrener i Sør-Varanger, som mange i lokalsamfunnet mener for lengst burde fått medalje for det beste fredsarbeidet i Barentsregionen. Han er kjent over hele regionen som trener og organisator av utallige brytestevner og interkulturelle møter for norske, russiske og finske barn og unge, og han har krysset de nordlige […]

Ny Tid
Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 16.06.2015

«Willy Bangsund er en lokal legende og brytetrener i Sør-Varanger, som mange i lokalsamfunnet mener for lengst burde fått medalje for det beste fredsarbeidet i Barentsregionen. Han er kjent over hele regionen som trener og organisator av utallige brytestevner og interkulturelle møter for norske, russiske og finske barn og unge, og han har krysset de nordlige grensene så mange ganger at han selv har kommet ut av telling.


… OBS. teksten fortsetter …


Kjære leser. NY TID trenger din støtte for å lage avisen. Derfor ber vi deg vennligst abonnere. Om du allerede gjør det, logg inn eller bare registrer deg som leser (inkluderer nyhetsbrev) for å lese mer gratis. (Du har allerede lest et par gratis artikler.)


Gratis prøve
Kommentarer