Fra prosjektet EASTSIDE – WESTSIDE (2015)

Ukens bilde 10-06-2015


Gjennom århundrer har skillet mellom rike og fattige ført til polarisering og opplevelser av manglende jenvbyrdighet. Dette reproduseres den dag i dag i skillet mellom Oslo øst og Osle vest. Hvordan er det egentlig å vokse opp i Oslo i dag? Hvordan håndterer de unge byens klasseskiller? Hvilke fordommer finnes? Hvorfor tror vi at vi […]

Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 2015-06-09

Gjennom århundrer har skillet mellom rike og fattige ført til polarisering og opplevelser av manglende jenvbyrdighet. Dette reproduseres den dag i dag i skillet mellom Oslo øst og Osle vest. Hvordan er det egentlig å vokse opp i Oslo i dag? Hvordan håndterer de unge byens klasseskiller? Hvilke fordommer finnes? Hvorfor tror vi at vi er forskjellige? Er vi så forskjellige som vi tror?

ANNE-STINE JOHNSBRÅTEN, født 1983, er en selvstendig dokumentarfotograf. Bor i Oslo.

www.annestinefoto.no

Norsk fotografisk journal (NJP) er et resultat av samarbeidet med Fritt Ords stiftelse, og er en forlengelse av stiftelsens arbeid for å fremme norsk dokumentarfotografi. Formålet med denne satsingen er å styrke sjangerens vilkår i Norge, og sørge for at norske dokumentarfotografer når ut til et bredt publikum internasjonalt.

NJP nr. 2 ble lansert i bokform 8. mai, og presenterer åtte fotografer med nye prosjekter.

Abonnement kr 195/kvartal

http://www.njp.no/