Returbilletten fra Paris


I år pågår det store forhandlinger i FN som skal avgjøre framtiden til klimaet vårt, og framtiden til verdens fattige som rammes hardest av klimaendringene. Både den nye globale klimaavtalen og utviklingen av de nye bærekraftsmålene fullføres i år. Presset på verdens statsledere er så stort at man lett kan glemme at de faktisk kjøper […]

Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 16. juni 2015

I år pågår det store forhandlinger i FN som skal avgjøre framtiden til klimaet vårt, og framtiden til verdens fattige som rammes hardest av klimaendringene. Både den nye globale klimaavtalen og utviklingen av de nye bærekraftsmålene fullføres i år. Presset på verdens statsledere er så stort at man lett kan glemme at de faktisk kjøper tur/retur-billett til forhandlingene. Skal disse globale prosessene lykkes, må vi sørge for at våre politikere legger løfter på bordet under forhandlingene og følger opp ansvaret når de kommer hjem igjen.

Lite konkret. Presset for å få på plass en rettferdig og bindende avtale i Paris er stort. Samtidig kan …

Kjære leser. Du må være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere artikler i dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn under om du har abonnement.

Innlogging

Abonnement kr 195 kvartal