Grusomhetens teater

Om å sette pris på livet

Takknemlighetens filosofi Forfatter
Forfatter: Espen Gamlund
Forlag: Dreyers forlag
(Norge)
FILOSOFI / I denne boken er den kosmiske takknemligheten beslektet med holdningen ydmykhet. For vi lever i kravenes, de forsmåddes, de oversettes, de misforståttes, de krenkedes og de undertryktes tidsalder.

Da faren min lå for døden, takket jeg ham inderlig for alt han hadde vært for meg. Jeg er usikker på om han hørte meg der han lå, men det gjorde godt. En slik takk hadde jeg aldri formulert før; man tar gjerne foreldres omsorg for gitt. Da han åndet ut, gikk jeg ut i gangen på St. Olav hospital i Trondheim. Det . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Andrew P. Kroglund
Andrew P. Kroglund
Kroglund er kritiker og skribent. Dessuten generalsekretær i BKA (Besteforeldrenes klimaaksjon).

Du vil kanskje også like