NY TID: Kvartalsmagasin neste!


Det var på tide å gjøre opp status, nå i vårt sjette år for dagens NY TID. Ikke bare forandrer verden seg med en pandemi (se ellers i avisen), men offentligheten har også forandret seg sterkt det siste tiåret.

Ansvarlig redaktør i Ny Tid.
Email: truls@nytid.no
Publisert: 1. april 2020
       

Med digitaliseringen online vil NY TID derfor bli mer aktiv som nettavis – og samtidig legge om til fyldig tabloid kvartalsmagasin hvert kvartal fra neste utgave. Vi vil med dette kunne publisere flere artikler på nett ved aktuelle hendelser framfor å vente til den trykte utgaven.

Vi vil også satse på jevnlige podcast-innslag – samt gjøre en rekke evigaktuelle samtaler tilgjengelige i podcastformat.

Vi reduserer altså papirforbruket og sparer trær. Papiravisen NY TID vil samtidig fremdeles ha aktualiteten som det tabloide avispapiret gir – vi blir ikke et glanset tidsskrift.

Vi mener at vår styrke som …

Kjære leser. Du kan lese 4 frie artikler i måneden. Kom evt. tilbake neste måned. Evt tegn abonnement (69kr/mnd) for å kunne lese alt (inkludert magasinene). Om du ikke er det allerede. Logg inn eller registrer deg først i toppen/menyen før bestilling.