Bestill høstutgaven her

Norge og krigen i Jemen

Uten at folk i Norge er klar over det, godkjenner norske politikere salg av våpen og ammunisjon til undertrykkende diktaturer som systematisk dreper sivile i Jemen. 

 

Da jeg kom til Norge, så jeg umiddelbart hvor bra og fantastisk det norske samfunnet er. Selv om Norge er et lite land, har det funnet en måte å posisjonere seg på globalt. Norsk utdanning, helse, jordbruk, natur og miljøpolitikk har gjort det enklere for mennesker å bo og trives her. Norge er ikke et perfekt land, men har mye bra for seg som mange andre land kan lære av. Jeg har alltid ønsket å promotere det norske eksempelet i den arabiske verden, og ikke minst i den siste republikken i Persiabukten, der jeg er født og oppvokst: Jemen. Når folk spør meg hvorfor jeg bor i Norge, svarer jeg enkelt og greit: kjærlighet, og at jeg ble gift . . .

Kjære leser. Opprett/åpne din frie leserkonto med din epost over for å lese videre.
(Har du abonnement, logg inn her.)

2 kommentarer

  1. Fint innlegg om den glemte, oversette krigen i Jemen. Viktig å rette oppmerksomhet på grusomhetene som finner sted der – med hjelp av vestlig våpen.

    Vil påpeke at Bahrain er et annet land i gulfregionen som opplevde den arabiske våren. Gulfland, spesielt Saudi Arabia og Emiratene, har bidratt i å slå ned på demonstrantene der. Våpen solgt til gulfland er våpen som bidrar til undertrykkelse av borgere i Jemen, Bahrain og andre gulfland. Det bør det bli slutt på.

  2. Tusen takk Wojoud.
    Jeg anbefaler deg å følge bloggen til Pål Steigan.
    Den heter: En folkefiende.

Gi et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte