«Når noe er veldig vanskelig, kan magiske ting oppstå»

REGISSØRSAMTALE

Piotr Stasik er en fascinerende, uavhengig stemme på den polske filmscenen. Vi har tatt en prat med ham om temaet kjærlighet, frihet, newyorkere og europeere – og hans nye essaydokumentar 21 x New York.

Var planen din å filme jakten på kjærlighet da du bega deg til New York, Piotr Stasik?

Nei, det jeg hadde lyst til, var å granske byen inngående for å finne ut om New York var noe for meg eller ikke. Jeg kan egentlig godt tenke meg å flytte til New York som pensjonist, bli som en av disse gærne gutta som streifer rundt i gatene.

Innledet du noe kjærlighetsforhold der selv?

«Ja, jeg hadde et forhold!»

Nå er det din tur til å bli intervjuet. Fortell!

«Jeg innledet er forhold til en av karakterene i filmen.»

Må jeg gjette hvem det var? Det tror jeg ikke jeg klarer.

«Prøv!»

Gi meg et hint til, da.

«Nei. Kanskje jeg forteller det mot slutten av samtalen, kanskje ikke.»

Lyst til å lese videre?

Logg inn eller registrer deg her

---
DEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here