Bestill høstutgaven her

Når du kjenner noen som kjenner noen

Thor Halvorssens OFF og Human Rights Foundation har blitt sterkt angrepet for å mangle kredibilitet. Halvorssen mener media skaper ‘fakta’, og angriper en rekke norske journalister som forherliger venstresiden i Venezuela.

Siden Thor Halvorssen har blitt kritisert i norske medier for å holde seg i de rikes kretser og således ha en avhengighet til visse sponsorer, spør jeg ham hvor pengene til hans virksomhet kommer fra: «Helt greit at du spør om dét. Min farfar slo seg stort opp i Venezuela ved å importere slik som Siemens, Ericsson, vaskemaskiner og telefoner til millioner av mennesker i denne oljestaten. Han døde da min far var ung, og etterlot seg en stor formue, som min fraskilte mor og jeg fikk en stor andel av. Jeg har bygget opp fond fra teknologiske investeringer, samt fra filmer jeg har tjent på å lage. Jeg har ingen ‘merkelige’ penger, og ingenting å skjule.»

Klassekampen kritiserte Halvorssen i 2010 for å drive med «hemmelig finansiering», og mistenkte ham for å være «assosiert med høyresiden i USA.»

Vi konfronterer derfor Halvorssen med flere av påstandene og forsidene . . .

Kjære leser. Opprett/åpne din frie leserkonto med din epost over for å lese videre.
(Har du abonnement, logg inn her.)

Truls Liehttp:/www.moderntimes.review/truls-lie
Ansvarlig redaktør i Ny Tid. Se tidligere artikler av Lie i Le Monde diplomatique (2003–2013) og Morgenbladet (1993-2003) Se også en del videoarbeid av Lie her.

Gi et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte