Månedens bilde

Telting på Langøyene har lange tradisjoner. For en uvitende turist som besøker stedet på dagtid, kan området fort se ut som en merkverdig samling telt i en myriade av farger og størrelser, slumpvis strødd utover. Men i realiteten er det innfløkte systemet veldig tydelig for dem som kjenner kodene: Etter først å ha kommet seg […]

Avatar
Email: terje.abusdal@gmail.com
Publisert: 07.07.2015

Telting på Langøyene har lange tradisjoner. For en uvitende turist som besøker stedet på dagtid, kan området fort se ut som en merkverdig samling telt i en myriade av farger og størrelser, slumpvis strødd utover. Men i realiteten er det innfløkte systemet veldig tydelig for dem som kjenner kodene: Etter først å ha kommet seg gjennom gjessenes teltløse territorium på stien opp fra ferga, og klatret videre opp skråningene, ankommer man den feststemte chilenske leiren. Slettene rett frem er populære for teltende barnefamilier, mens skrentene på langsiden av øya huser et sammensurium av campere, der en broket forsamling mennesker er naboer for en sommer.

TERJE ABUSDAL, f. 1978, dokumentarfotograf bosatt i Oslo.
www.terjeabusdal.com


… OBS. teksten fortsetter …


Kjære leser. NY TID trenger din støtte for å lage avisen. Derfor ber vi deg vennligst abonnere. Om du allerede gjør det, logg inn eller bare registrer deg som leser (inkluderer nyhetsbrev) for å lese mer. (Du har allerede lest 3 gratis artikler.)


Gratis prøve
Kommentarer