Mali Steiro Tronsmoen


Leder av Sosialistisk Ungdom.
Les SUs blogg her.

Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 2008-09-05

Jeg er 24 år, født i Tromsø, oppvokst på Hamar og bosatt i Oslo.

Jeg har 11 år bak meg i SU og har rukket å jobbe med det meste. De siste årene har jeg jobba mye internasjonalt, særlig med Latinamerika og Midtøsten.

Jeg er opptatt av en jevnere og mer rettferdig fordeling av makt og ressurser både i Norge og internasjonalt. Vanlige folk må få mer makt over sine egne liv, på bekostning av de få som sitter på de store formuene og dermed den økonomiske makta i dagens samfunn.

I dag er også makt sjevfordelt mellom kjønnene, som gjør at kvinner har færre muligheter og mindre frihet enn menn. Derfor er jeg både sosialist og feminist.

Abonnement halvår kr 450

Legg igjen et innlegg

(Vi bruker Akismet for å redusere spam.)