Bestill vårutgaven med varslerbilaget her

La oss holde oss til vitenskap når det gjelder 9/11, ikke konspirasjoner

Dessverre ble det mer fokus på «problemet med konspirasjonsteoretikere» enn drøfting av fakta og vitenskapelige argumenter etter Ny Tids 9/11-artikkel i september.

Jeg er maskiningeniør med 46 års erfaring. Før jeg yttet til Norge for 17 år siden, hadde jeg lederstillinger i et større oljeselskap. Jeg er medlem av Institution of Mechanical Engineers (IMechE), en internasjonal organisasjon med over 120 000 medlemmer fra hele verden, og jeg ble nylig valgt til styreformann i IMechEs skandinaviske avdeling.

Ignoranse vs. kunnskapssøken. Jeg ble forundret over hysteriet i september rundt Ny Tids offentliggjøring av en artikkel som stilte spørsmål ved den offisielle redegjørelsen for kollapsen av World Trade Center 7 (WTC7). I kommentarene jeg leste, var fokuset snarere å sverte Ny Tids redaktør og artikkelforfatteren som «konspirasjonsteoretikere» enn å analysere og drøfte fakta og argumenter.

Nettstedet Faktisk.no hevdet å faktasjekke Ny Tid-artikkelen ved på underlig vis å plukke ut noen få argumenter som ble tilbakevist.
. . .

Kjære leser. Du har i dag lest noen frie artikler. Kom evt. tilbake om en ukes tid for å lese mer. Eller hva med å tegne abonnement? Da kan du kan lese alt (inkludert magasinene). Om du er det allerede, logg inn i menyen (evt mobilmenyen) i toppen.

- annonse -
dgllewlyn@gmail.com
Llewelyn er leder for Institution of Mechanical Engineers’ skandinaviske avdeling. Se også www.imeche.org.

Du vil kanskje også likeRelatert
Anbefalte