Jill Stein – USAs beste


Facebook sensurer ikke bare ikoniske krigsfotoer – de fjernet også USAs tredje presidentkandidat Jill Steins kritikk på tv av Hillary Clinton sent i august. Innen da hadde Steins kritikk nådd 100 000 lesninger og 5000 delinger i løpet av et døgn. Massachusetts Jill Stein (og visekandidat Ajamu Baraka) er Ny Tids klare favoritter etter at […]

Ansvarlig redaktør i Ny Tid
Email: truls@nytid.no
Publisert: 2016-09-15

Facebook sensurer ikke bare ikoniske krigsfotoer – de fjernet også USAs tredje presidentkandidat Jill Steins kritikk på tv av Hillary Clinton sent i august. Innen da hadde Steins kritikk nådd 100 000 lesninger og 5000 delinger i løpet av et døgn.

Massachusetts Jill Stein (og visekandidat Ajamu Baraka) er Ny Tids klare favoritter etter at Sanders forsvant – vi er opptatt av fornuft og egne meninger fremfor praktisk korrupt politikk. Således er vi på minoritetenes side, og vi vet at man ikke feller etablerte maktstrukturer med et mindretall. Presidentkandidaten fra Green Party er ikke redd for å tale overmakten imot. Hun er heller ikke som dem, forelsket i makt. Om Stein hadde blitt valgt’, ville hun nok raskt ha blitt drept – så radikale forandringer tåles ikke av et etablert maktapparat.

Hun er uredd og klartenkt. Kikker man etter, finner man hennes politiske program fra de siste årene – alternative, «grønne» politiske veier i likhet med vår egen …


Kjære leser. Du må være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere artikler i dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn om du har abonnement.


Close
Logg inn


Abonnement kr 195 kvartal