Bestill sommerutgaven her

Jeg var helt ute av verden

ESSAY: Forfatteren Hanne Ramsdal forteller her hva det vil si å bli satt ut av spill – og komme tilbake igjen. En hjernerystelse fører blant annet til at hjernen ikke klarer å dempe inntrykk og følelser.

12. mars 2020 står jeg på huk under en åpen skapdør på kjøkkenet. Jeg har handlet inn mat og kaffe og såpe, for nå skal faren til datteren min i karantene etter skiferien sin, og nå stenger de ned landet. Så mange poser med kaffe på gulvet. Alt skal inn i skapet. Men jeg må ha kommet på noe.
. . .

Kjære leser. Du har i dag åpnet dagens to frie artikler. Kom evt. tilbake i morgen for å lese mer. Eller hva med å tegne abonnement? Da kan du kan lese alt (inkludert magasinene). Om du er det allerede, logg inn i menyen (evt mobilmenyen) i toppen.

Hanne Ramsdal
Ramsdal er forfatter.

Relaterte artikler