Bestill høstutgaven her

Herfra til helvete og tilbake

Naboene
Forfatter: Anne-Britt Harsem
Forlag: Cappelen Forlag (Oslo)
UTØYA: Ny bok om traumene hos naboene. Man antar at de frivillige kvinnene og mennene ved Utøya fraktet mer enn 250 skrekkslagne ungdommer inn til sikkerhet. Samtidig sviktet politi og nødetatene.

I Naboene gir Anne-Britt Harsem leseren en innsikt i de dramatiske timene der en følger de frivillige hjelperne, kvinner- og menn rundt Utøya under terrorangrepet 22. juli 2011.

Hun presenterer fem forskjellige virkelighetsoppfatninger og senere enda flere fortellinger om hvordan det var å delta i redningsarbeidet – og hvordan disse har hatt det i tiden etter. Grusomme og spennende skildringer. Helt usminket og grufullt blir det – med hvert enkelt . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

- annonse -
Bjørn Kasper ILaug
Ilaug er utdannet innen markedsføring og informatikk. Han gjorde seg bemerket for sin deltagelse i redningsarbeidet under terrorangrepet på Utøya 22. juli 2011. Ilaug var blant de frivillige hjelperne som av avisen VG ble kåret til «årets navn» i 2011 og som i 2012 ble tildelt Torstein Dales minnepris av Røde Kors i Norge, og hedret av Norges Livredningsselskap. Ilaug ble i Kongen i statsråd 15. juni 2012 tildelt Medaljen for edel dåd i sølv.

Du vil kanskje også likeRelatert
Anbefalte