Bestill høstutgaven her

Handling mot rasisme!

RASISME: Terroranslaget mot al-Noor-moskeen i Bærum er nok en bekreftelse på at organisert rasisme og muslimhat oppmuntrer og leder til fascistiske terrorhandlinger. Har vi absolutt ingenting lært av 22. juli 2011?

Likegyldig om terrorhandlingene begås av enkeltpersoner, så er de ikke «ensomme ulver». Gjerningsmennene handler på vegne av en glefsende ulveflokk i form av organisasjoner av typen SIAN og NMR, organisasjoner som gjøder og inspirerer til terror – enten åpenlyst eller via obskure nettfora.

Om aldri så velment er det ikke handlings-planer, men
handling mot rasisme som trengs.

I terrorens kjølvann kommer krav om handlingsplaner mot rasisme. Om aldri så velment er det ikke handlingsplaner, men handling mot rasisme som trengs. Verktøyet ligger for hånden, og har gjort det helt siden Norge ratifiserte FNs konvensjon om avskaffelse av alle former for rasediskriminering (RDK) i 1970.

Forbudskrav

Tross gjentatte reprimander fra FNs rasediskrimineringskomité CERD har norske lovgivere avvist å gjennomføre konvensjonens krystallklare krav om å forby rasistiske organisasjoner og rasistisk propaganda samt finansiering av denne kriminelle virksomheten (konvensjonens artikkel . . .Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)
dag@nytid.com
Skipnes er talsperson for Kommunistisk Plattform Marxist-Leninistene (KPML).

Gi et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte