Frykter ikke Frp


Margreth Olin ønsker å motvirke frykten for det ukjente gjennom nettstedet ­nestekjærlighet.no og sin nye dokumentarfilm De andre.

Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 2009-06-26

– Hvor fornøyd er du med responsen på nestekjærlighetskampanjen?

– Vi startet nestekjærlighet.no på ettårsdagen til den rødgrønne regjeringen. I høst, når regjeringen, med dissens fra SV, lanserte innstrammingstiltakene, relanserte vi kampanjen på en facebook-side og samlet inn flere underskrifter på nettsiden nestekjærlighet.no. Vi har bestemt å la dette gå fremover, å ikke sette en sluttdato, men la det gå videre inn mot valget så folk i Norge kan få sagt hva de mener om norsk asylpolitikk. Vi ønsker også å jobbe videre gjennom arrangementer som Utflukt09, et femdagers arrangement som ble avsluttet tirsdag denne uka, for å markere at vi ønsker en mer human asylpolitikk.

– Frp blir av mange karakterisert som innvandringsfiendtelige. Hvordan mener du nestekjærlighetsholdningen er blant den norske befolkningen nå, tatt i betraktning den store oppslutningen til Frp?

– For det første tror jeg ikke Frp kommer til å vinne valget. …


Kjære leser. Du må være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere artikler i dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn om du har abonnement.

Abonnement kr 195 kvartal

Close
Logg inn