Bestill sommerutgaven her

Føre var

The Art of Invisibility
Forfatter: Kevin Mitnick
Forlag: Little, Brown and Company (USA)
En tidligere hacker leverer en dyster beretning om vårt privatliv i en tid da teknologigigantene suger til seg all informasjon om deg. Noen enkle forholdsregler kan gjøre god nytte for seg.

Å være usynlig på nettet høres nesten ut som en utopi. De fleste har akseptert at hvert klikk blir lagret av teknologigiganter som Google, og at ikke bare surfingen vår blir lagret, men også GPS-steder og Wi-Fi-nettverk vi er innom.

Foster i detaljene. Den tidligere hackeren Kevin Mitnick deler sin innsidekunnskap i The Art of Invisibility; et sjokkerende blikk inn i nettprivatlivets verden. Men hvorfor skal du bry deg om å beskytte deg mot sporing på nettet? Hva kan selskaper gjøre med den innsamlede informasjonen om deg og andre som benytter tjenestene deres? La meg gi et eksempel: Et selskap med navnet «Target» begynte å sende svangerskapsbrosjyrer til en familie i USA da de antok at datteren var gravid. Faren ble rasende, men datteren vedgikk senere at hun faktisk var gravid, ifølge en artikkel . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Du vil kanskje også like