Bestill høstutgaven her

Er Donald Trump fascist?

Han spiller på frykten og undergangsstemningen som preger det amerikanske samfunnet. Men gir det mening å kalle ham fascist?

Han spiller på frykten og undergangsstemningen som preger det amerikanske samfunnet. Men gir det mening å kalle ham fascist?
Noen uttrykk skal man være forsiktig med. Vil man unngå inflasjon, eller simpelthen slippe å få for mange uvenner, bør man bare bruke uttrykkene når de helt opplagt er treffende. I politikken er det historiske grunner til å avstå fra en del talemåter. Det kan også være grunner knyttet til demokratiets krav om å vise normal høflighet og respekt for . . .

Kjære leser. Opprett/åpne din frie leserkonto med din epost over for å lese videre.
(Har du abonnement, logg inn her.)

2 kommentarer

  1. Dette var noe av det beste jeg har lest om Trump, ihvertfall på norsk. Er ikke enig i at det vil være lett for Clinton å vinne. Hun representer jo så til de grader det systemet som folk er misfornøyd med og personifiserer dagens nyliberalisme i større grad enn karikaturen Trump. Hans fremste våpen er personangrep og hun har et helt arsenal til rådighet. Hun er for tiden under etterforskning av FBI, kan ikke offentliggjøre hva hun sier til bankene, mottar penger fra alt som kan krype og gå av lobbyister og dessuten fra Trump selv for å gjeste hans bryllup, hyllet en tidligere KKK-leder og svertet kvinner som varslet om mannens ustyrlige seksualitet. Lista er mye lengre og han trenger ikke forholde seg til sannheten. Clinton vil fremstå som ansvarlig, men har null troverdighet, og arbeider akkurat nå hardt for å splitte sitt eget parti.

Gi et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte