Bestill høstutgaven her

En stemme fra Polen

ESSAY: Det er pinlig å se på hvor forferderlig Lov- og rettferdighetspartiet (PiS) og regjeringen oppfører seg. Vi signerer underskriftskampanjer.

Jeg føler meg litt som den lille prinsen, han som lander på en sjelden planet. På en måte er jeg alene her, innelåst, locked down, slik vi alle er, akkurat som kommunistene ønsket: «I alle land, foren dere!» Så vi virker forenet mot en usynlig fiende. Jeg er en bokser som kjemper mot denne usynlige fienden, uten publikum, og dette spillet ser ut til å ikke ha noen ende. Her er min lille, private planet, mens den større planeten heter Polen.

Regjeringer i mange land bestemte seg for å ta vare på de svakeste – utrolig i tiden med global tro på fremgang. Fremfor vekst og økt profitt bestemte vi oss for å låse oss inne for å beskytte gamle og svake.

Men, på min planet får jeg . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte