Dristig angrep fra Døving

Byaksjonens Runar Døving lever farlig når han omtaler Husebysaksjonen totalt uten respekt. Enten er han veldig modig, eller så aner han ikke hvem han har med å gjøre. Døving påstår at Husebyaksjonen hugger trær for å pynte på Husebyskogen slik at ingen skal ha hjerte til å bygge ambassade der. For en frekkhet av Byaksjonen! […]

Ny Tid

Byaksjonens Runar Døving lever farlig når han omtaler Husebysaksjonen totalt uten respekt. Enten er han veldig modig, eller så aner han ikke hvem han har med å gjøre. Døving påstår at Husebyaksjonen hugger trær for å pynte på Husebyskogen slik at ingen skal ha hjerte til å bygge ambassade der. For en frekkhet av Byaksjonen!

Husebyaksjonen hugger ikke trær. Husebyaksjonen utkommanderer Garden når busker skal bort i Gardeskogen. Huggerne i Husebyskogen er nemlig uniformert. Og det er ikke bare Forsvaret som nå er satt under Husebyakjones ledelse. På befaling fra oss har også Njård og Friluftsetaten utbedret stier og forberedt vinterens lysløype. Døving skal dessuten vite at Husebysaksjonen har ansvar for Regjeringserklæringen, Orkanen Maria og Nissen på Låven. Døving må straks be Husebyaksjonen om unnskyldning, ellers kan han vente seg et langt og kostbart injuriesøksmål. Det har vi råd til.

Vi har nemlig tjent milliarder på slag av T-skjorter utenfor Rimi på Makrellbekken.

Margrethe Geelmuyden, Aksjon Vern Husebyskogen

Kommentarer
DEL