ILL: SUKRIJA MEHOLJIC

Dommen har falt

DOMMEN: Endelig har min, samt alle andre ofres drøm gått i oppfyllelse.

Sukrija Meholjic
Email: s-meho@online.no
Publisert: 01.04.2019

Folkemordtiltalte Radovan Karadzic ble den 20. mars kjent skyldig i Haag-domstolen. Han ble dømt til fengsel på livstid.

Endelig har min, samt alle andre ofres drøm gått i oppfyllelse. Under domsavsigelsen tegnet jeg denne karikaturtegningen med gledestårer som min kommentar til dommen, hvor jeg tenkte på omfanget av de blodige handlinger Karadzic ble dømt for.


… OBS. teksten fortsetter …
Kjære leser. NY TID trenger din støtte for å lage avisen. Derfor ber vi deg vennligst abonnere. Om du allerede gjør det, logg inn eller bare registrer deg som leser (inkluderer nyhetsbrev) for å lese mer gratis. (Du har allerede lest et par gratis artikler.)

Ny Tid i julegave

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.