Det beskidte arbejde


TEKNOLIBERALISME: Her er diskussioner om alt fra robotisering af manuelt arbejde over såkaldt deleøkonomi til kunstig intelligens, automatiseret krigsførelse og teknologisk følelses- og sexarbejde.

Trige Andersen er frilansjournalist og historiker.
Email: nina.trige.andersen@gmail.com
Publisert: 1. august 2019
       
Surrogate Humanity. Race, Robots, and the Politics of Technological Futures

Sidst jeg landede i Københavns Lufthavn og stod og stenede, mens bagagen lod vente på sig, faldt jeg komplet i staver over denne reklame: «Hvis dit toilet var på nettet, kunne det fortælle, at der ikke var mere toiletpapir.»

Man må virkelig undres over, hvor dumt, det kan blive, når det skal være smart. Hvis jeg var på toilettet, og tog den sidste rulle, kunne jeg vel selv fortælle, at der snart ikke var mere toiletpapir. Og hvis toilettet virkelig var på nettet, tror jeg ærlig talt, at jeg ville finde et andet sted at besøge. For hvad kunne det ikke ellers finde på at fortælle? Og til …


Kjære leser. Du må være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere artikler i dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn under om du har abonnement.

Innlogging