Byens halstarrige trass


REISEBREV: Det er ikke for ingenting at dette er den mest mytologiserte byen i verden, og kanskje en av de mest masete.

Email: ors@olerobertsunde.com
Publisert: 7. juli 2015

Min svigerdatter hadde aldri vært i New York, og da min sønn skulle spandere en tur på henne (som en forsinket 40-årspresang), tok han bladet fra munnen og lurte på om vi kunne sitte barnevakt for våre to barnebarn (fem år og tre år) under deres langhelg i denne vanvittige byen; det går ikke, sa min kone, dere må ta en hel uke, og jeg tilføyde; vi kan jo være barnevakt der borte like fint som her.
Og slik ble det, med direkte fly – syv timer – fra Oslo til New York; trangtsittende som alltid, og alltid er det en foran meg som på død og liv må senke stolryggen og jeg blir like irritert hver gang, til og med under bespisningen; det er som å innta et måltid i et bur – …

Kjære leser. Du kan lese én fri artikkel per dag. Kom evt. tilbake i morgen. Evt tegn abonnement (69kr/mnd) for å kunne lese alt (inkludert magasinene). Om du ikke er det allerede. Logg inn eller registrer deg først i toppen/menyen før bestilling.

Abonnement kr 195 kvartal