Bestill høstutgaven her

Burlesk og kjøttfråtsende satire

KORTFILM: Farse
Regissør: Robin Jensen
(Norge)

SUNDANCE-AKTUELL KORTFILM: Den korte norske animasjonsfilmen Farse er en grotesk, hemningsløs og underholdende satire over vår tids fråtseri og dekadanse.

Den ti minutter lange norske animasjonsfilmen Farse vant på fjorårets Kortfilmfestival i Grimstad Terje Vigen-prisen (som er å regne som festivalens prestisjetunge «andrepris»), og er i tillegg belønnet med blant annet Fredrikstad Animation Festivals pris for beste nordisk-baltiske kortfilm. Nå er den valgt ut til kortfilmprogrammet på den viktige Sundance Film Festival i USA, som starter 23. januar.

Filmens forbilledlige «tagline» lyder som følger: En mann, en kvinne og en kjøttkvern. Kjærlighet er blodig alvor. Og der det vanligvis bare heter «en film av», står det i starten av Farse at det er «en forferdelig film av Robin Jensen». Filmen, som er produsert av selskapet Mikrofilm, holder så absolutt hva den lover i så måte – vel å merke når det gjelder innhold, ikke kvalitet.

Dekadent miljø

Det hele begynner riktignok ganske så uskyldig der vi møter en mannlig reindriftssame som blir avstandsforelsket i kvinnen i huset . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Aleksander Huser
Huser er fast filmkritiker i Ny Tid.

Gi et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisement -spot_img

Du vil kanskje også likeRelaterte
Anbefalte