Bestill høstutgaven her

Bør du benytte en lånemegler når du skal søke lån uten sikkerhet?

LÅN: Å innhente mange tilbud er viktig når du skal sammenligne betingelser, og dermed finne frem til den billigste løsningen.

–– ANNONSØRINNHOLD ––

LÅN: Å innhente mange tilbud er viktig når du skal sammenligne betingelser, og dermed finne frem til den billigste løsningen.

I korte trekk kan lånemegler være en snarvei til å skaffe deg et høyt antall tilbud på lån. Å innhente mange tilbud er viktig når du skal sammenligne betingelser, og dermed finne frem til den billigste løsningen. Du kan selvsagt gjøre jobben selv, men da må du kjenne til så mange banker som mulig.

Her kan du lese om hva lånemegler gjør og ikke gjør, om fordeler og ulemper, og hvordan du skiller mellom dyktige og mindre dyktige meglerselskap.

Uoversiktlig marked for lån uten sikkerhet

Det er over 30 finansieringsselskap og banker i Norge som fokuserer utelukkende på såkalt forbrukerfinansiering, det vil si lån som kan brukes fritt og som ikke krever sikkerhet. I tillegg har omtrent alle sparebanker også tilbud på denne typen lån. De fleste av oss kjenner til DNB, Sparebank1, Nordea og kanskje lokalbanken, men hvor mange har hørt om for eksempel Easybank, Santander og Nordax?

En av fordelene med lånemegler ligger i det at du ikke trenger å skaffe deg oversikt over alle aktørene. Valget av meglerselskap er imidlertid omtrent like viktig som valg av bank.

Gode og dårlige lånemegler

Lånemegler gjør som regel en god jobb søkeren, men det er likevel forskjeller som er . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Siste artikler