Bestill sommerutgaven her

Bøger der bliver til bølger

ESSAY / Hvad sker der, når vi hører en bog, mens vi også er i gang med noget helt andet?

Som så mange andre paniske, midaldrende mænd begyndte jeg året 2022 med at melde mig ind i et fitnesscenter. Det var måske nok udslagsgivende, at centreret åbnede lige i nabolaget, så jeg let kunne gå dertil og dermed integrere lidt motion i mit arbejdsliv. Det var dog også udslagsgivende, at maven efterhånden var begyndt at vokse. At den var blevet mere uhåndterlig, sværere at kontrollere. Jeg tænkte, jeg må gøre noget, før ballonen over bæltestedet bliver for voldsom. Ankommet til fitnesscentret en råkold januar-eftermiddag ser jeg straks fællestrækket hos nærmest samtlige fitnessfolk: høretelefonen – eller med et lidt smartere . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Avatar photo
Steffen Moestrup
Fast bidragsyter til NY TID, og dosent ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Relaterte artikler