Tegning: Ove
Tegning: Ove

Blås i julen!


ORIENTERING 13.12.1969

Email: redaksjon@nytid.no
Publisert: 2019-12-10

Blåser De i julen? Hvis ikke har De sjansen nå. Blås i julen og få Dem litt ekstra trim.

Følg eksemplet fra USA. 50 000 amerikanere blåser nå i Jackie Kennedy  -dukker levert i naturlig størrelse. Jackie kan fåes i selskapsantrekk. Hun kan fåes i truse og BH, og hun kan fylles med varmt vann dersom man har behov for en sengevarmer …

En virkelighetsnær, varm Jackie i sengen for bare 10 dollar! Ikke pr. gang, men for hele Jackie hver eneste kveld så lenge hun holder.

Har De mer raffinerte behov, kan De for det dobbelte beløp få Jackie med litt ekstra tilbehør. Riktig vietnam-nam for kjekke amerikanske gutter. For menn med idealer.

Men idealene skifter som kjent fra land til land, og vi ser oss denne julen i stand til, som de første, å presentere en kolleksjon spesielt beregnet på det norske marked. Dukken til å blåse opp i original norsk design! Ønsker De kan hende en dukke for hele familien? Et samlende symbol, en farsskikkelse? Da kan vi tilby statsminister Per Borten i naturtro gjengivelse, iført truse og moms.

Abonnement halvår kr 450

Eller hører De til dem som gjerne vil hjelpe? Da bør De anskaffe den norske folkegaven. La oss sende Sonja til u-landene for å vinne forståelse og sympati for vår demokratiske skandinaviske statsform, skrev en herværende middagsavis nylig. Nå har De sjansen. Støtt opp om kongehuset og Norges sak. Vær med og spre det glade budskap – Sonja i helfigur til verdens fattige folk. Med hatter for ethvert land. En oppmuntring i en vanskelig brytningstid. Bedre Norges-reklame kan De ikke være med og spre.

Men la oss ikke glemme våre egne problemer. Igjen står Europa-tanken i sentrum. Det gjelder å selge sitt eget land mest effektivt på det åpne marked. Har vi eksport-artikler som er gode nok? For å imøtekomme en ny tids behov har vi spesialprodusert en mini-dukke, en ekte norsk souvenir etter modell av handelsminister Kåre Willoch. Lett å medbringe i håndkoffert. Ideell for utenlandsreisende med handelsforbindelser. En spesiell påminnelse om norsk samarbeidsvilje, en gave som symboliserer den norske eksportindustriens internasjonale tilknytning. Leveres med spesiell rabatt til detaljhandlere for salg fra kiosk til utenlandske turister.

Et annet og meget populært tilbud er den kjente TV-dukken. En kjendis i full størrelse rett inn i Deres egen stue. Et drømmetilbud for enslige kvinner. Kjell Arnljot Wig …


Kjære leser. Du har allerede lest månedens 4 frie artikler. Hva med å støtte NY TID ved å tegne et løpende online abonnement for fri tilgang til alle artiklene?


Legg igjen et innlegg

(Vi bruker Akismet for å redusere spam.)