– Bush er en levende kristen

Kystpartiets nestleder Frank Kaleb Jansen er ikke i tvil: – Jeg ser en levende kristendom i George W. Bush.

Ny Tid
Ny Tids arkiv av artikler, skrevet av diverse skribenter. (Se nederst i artikkelen, evt kontakt oss for skribent).

Frank Kaleb Jansen, som ble valgt til ny nestleder i Kystpartiet sist oktober, mener å se en positiv utvikling i president George W. Bushs forhold til kristendom.

– Etter 11. september 2001 har det foregått en forandring i Bush sitt hode. Han har blitt kontaktet intenst av kristne amerikanere, blant annet Jerry Falwell. Først nå virker det som om han har et levende nært forhold til troen, mener Kaleb Jansen.

– Han er den første presidenten som er en personlig troende kristen. Han er bibelbasert, enkel og riktig troende, legger Kystpartiets nestleder til, og viser blant annet til at Bush leser andaktsboka «My utmost for his highest».

– Hver morgen lager han en kopp kaffe til sin kone Laura før han setter seg ned og leser i andaktsboka, sier Kaleb Jansen, som hevder å vite dette fra folk med nært kjennskap til presidenten.

Skjerpingen av abortloven er en av flere ting som ifølge Kaleb Jansen har gjort at Bush stadig har fått større støtte blant kristne amerikanere.

– Bush kommer nok til å eksponere kristendommen mer og mer fram mot valget. Bush må holde fast på sin klare kristne profil. Hans eneste sjanse til å vinne er at de kristne stemmer på ham, mener Kaleb Jansen, og viser til predikanten Jerry Falwell og andre evangeliske kristne ledere som representerer 80 millioner amerikanere.

– Bush er også i ferd med å bli en opposisjonell mot pengemakta, mener Kystpartiets nestleder og pinsevenn.

---
DEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here