JUBILEUM / Få med deg debatten i etterkant av dokumentaren Det ondes problem, og se markeringen som fant sted på Røverstaden om Bjørneboes liv og livsverk.

Bjørneboe og det ondes problem

Den 10. oktober var det visning av av dokumentarfilmen Bjørneboe og det ondes problem på Vega Scene i Oslo. Etter filmen var det debatt moderert av redaktør Truls Lie (NY TID), med Lars Fr. Svendsen (filosof), Pia Maria Roll (teaterregissør) og Lars Øyno (Grusomhetens teater). Se debatten her:

Intervju med filmens regissør Terje Dragseth kan du lese her.

Abonnenter av NY TID har muligheten til å se dokumentarfilmen Bjørneboe og det ondes problem. Vil du se dokumentarfilmen, tegner du et abonnement på NY TID.
Er du allerede abonnent på NY TID, sender du oss en e-post for å få tilgang.

Bjørneboe-markering på Røverstaden

Truls Lie Røverstaden

På Røverstaden i Oslo 10. oktober var det feiring av Jens Bjørneboes liv og livsverk, ledet av Audun Engh. Anekdoter, intervjuklipp og refleksjoner fra Henning Næss, Christian Vennerød, Dag Kongsvik om utgivelsen av Røde Emma, og NY TIDs redaktør Truls Lie (bildet) som forteller om Bjørneboes mange bidrag til Orientering samt ytringsfrihet, Lars Elton om bysten av Bjørneboe og litt til. Video fra feiringen ser du her:

NY TIDs artikler om og med Bjørneboe er samlet her.

Abonnement kr 195 kvartal