DRAMAKOMEDIE: Regissør Sofia Coppola og skuespiller Bill Murray gjorde suksess med Lost in Translation og gjenforenes nå i On The Rocks, der Murray gestalter en skjørtejeger som aldri befinner seg langt unna en tørr martini.

Lande er filmskribent og regissør og fast skribent for Ny Tid.
Email: ellen@landefilm.com
Publisert: 2. oktober 2020
On The Rocks
Regissør: Sofia Coppola
(USA)

«On the rocks» betyr ufortynnet whisky med isbiter, men «on the rocks» er også et uttrykk som brukes for å beskrive et ekteskap som er i ferd med å ryke. Laura (Rashida Jones) mistenker mannen Dean (Marlon Wayans) for å være utro med en kollega og ringer sin far Felix (Bill Murray) for å få hjelp. Faren stagger ikke datterens bekymring, men heller gladelig sprit på bålet. Det skal ikke så mye overtalelse til før Laura blir med ham på en heseblesende jakt etter bevis for Deans utroskap.

Bill Murray, kjent fra kassasuksesser som blant annet Ghostbusters (1984) og Groundhog Day (1993), fikk ny giv i karrieren med Coppolas Lost in Translation …

Kjære leser. Du må nok være abonnent (69kr/mnd) for å lese flere enn én fri artikkel per dag. Kom evt. tilbake i morgen, eller logg inn.

Abonnement kr 195 kvartal