Å skifte mening i identitetspolitiske spørsmål kan koste deg alt

WHY WE’RE POLARIZED
Forfatter: Ezra Klein Avid
Forlag: Reader Press (USA)
POLITIKK / Amerikansk politikk handler i liten grad om å endre den eksisterende politikken, men mer om å appellere til splittelsen mellom folk.

«USA består av velfungerende og veltilpassede deler som er satt sammen til et dysfunksjonelt hele.» Mannen bak denne formuleringen heter Ezra Klein og har skrevet om identitetspolitikk i USA. Klein er amerikansk journalist, blogger og politisk kommentator. Han har vært spaltist i The Washington Post og stemmer på demokratene. Han har startet nettstedet Vox, en side for bakgrunnsnyheter, der han undersøker hvordan mediene påvirker de politiske forholdene i USA, og hvordan de politiske forholdene påvirker mediene.

Han forteller ikke én historie sett gjennom individuelle aktørers øyne. Han interesserer seg heller ikke for påstander om at systemer rakner eller kollapser på grunn av enkeltskjebner.

Etter hans mening er det slik at enkeltdelene fungerer utmerket, og han synes verken det er sjokkerende eller overraskende at Trump vant valget i 2016. Systemet lå . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement (69kr)

Abonnement kr 195 kvartal